Vecka 13

Så var det en ny vecka med en massa spännande saker (NOT). Bara skola och träning hela veckan. Händer verkligen ingenting förutom att vi ska tävla på lördag. Hoppas bara vi kan få över 10 grader så kommer det bli kul, eller inte. Jag håller iaf tummarna för ett vädermirakel så man inte behöver springa runt som en iskall pinne. Fast vi ska springa 4x100 också vilket kommer bli kul :)


Bara 22 dagar kvar tills vi ses :)

Saturday in the city

Igår åkte vi först ner till Manhattan för att gå på Hell's Kitchen Flea Market med Andrea, Toris, Emmy och Mark som var och hälsade på. Hell's Kitchen Flea Market är typ en marknad som ligger på 38st och mellan 9 och 10 avenue som är varje lördag och söndag. Marknaden har funnits med i flera turistböcker så vi tänkte att det var dags och dra dit. Men man blev faktiskt besviken! Området med stånd var inte så stort utan vi gick igenom det ganska så snabbt. Fanns mycket skit så om man vill hitta nått bra får man leta lite. Fast det var ju inte den varmaste dagen igår direkt (läs: 5 grader och blåst) så det kanske kommer upp fler stånd närmre sommaren.



Sen drog jag och Tobbe till South Street Sea port och Brooklyn Bridge. Jag har ju aldrig varit på BB innan så tyckte det var dags! Vi kom hem vid 9 så det blev en heldag i stan. Sedan lagade vi middag och efterrätt och myste här hemma :)




BÄSTA hoppbilden!!!




Godis-lördag

Nu ska vi ta 1an downtown och hoppa av på Times Square för att gå och kolla lite på Hell's Kitchen Flea Market. See ya later!


Slarv-Fia

Har tappat bort en massa saker på senare tid :(

- Hittar inte min fransväska sen jag flyttade till OV. Min favoritväska :(
- Min jeansskjorta är också spårlöst försvunnen sen förra terminen.
- Mitt linslock till min kamera måste ha trillat av på något sätt på flyget hem från Arizona för här är det inte iaf..
- Tappade bort min lilla bruna börs denna vecka också

STÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖRIIIIIIIIIIIIIIIIIGT!!!!!!!!!!!!!!!!


Helg!

Älskar fredagar. Har bara en lektion vid tolv så det är en riktig chill-dag :) Ska köra sprint med coach Ryan senare i eftermiddag och sen är det International Night ikväll med ett special performance av oss svenskar!


Skisser för sommaren

Det snöar idag i NY. Hur sjukt är inte det? :(


Btw det var riktigt längesen jag var på en konsert nu. Saknar känslan!


Can you meet me halfway?





En räddare i nöden

Har glömt att uppdatera er om vad som hände på slutet i Arizona. Vi tävlade på lördagen, jag hoppade längd och sprang 100m. Resultaten blev 5.89 och 12.50 vilket jag är nöjd med :) Var ju bara 4 hundradelar från mitt pers på 100m. Lite oväntat! Hade tränat på bra hela veckan så benen var inte superlätta direkt.

På kvällen gick jag och Tobbe in till stan. Skulle kolla in en festival de hade i stan men visade sig att det var nån kristen grej så det skippade vi. Checkade in Urban Outfitters istället (btw den enda affären de hade, skumt eller vad?) och sedan gick vi och åt. En mysig avslutning på våra dagar i Arizona. Söndag morgon (lördag natt) ringde klockan 03.45 för vi skulle flyga vid 6 så man var sådär lagom pigg under hemresan.




Slut på Springbreak

Så var vårt Springbreak slut. Tillbaka till verkligheten i NY. Sitter och skriver på en uppsats som är tills imorgon och därefter har jag ett prov och ett quiz på torsdag. Jag saknar redan värmen i Arizona :( mitt internet vägrar lägga upp bilder så lite bilder från Arizona får komma senare.

Natti natti allesammans :)




Uppdatering från Arizona

Har fått en snygg rosa sporttopbränna nu efter två dagar i solen, alltid välkommet. Heller röd än vit, eller hur Josefin? ;) Igår började vi med en lätt träning på morgonen, körde bara lite uppvärmning och 6*100m stegringar. Efter det blev det en snabb lunch så vi kunde gå ut i solen lite. Eftersom vårt hotell har världens minsta pool så gäller att vara snabb. Det var inte jag och Tobbe utan det fick bli gräsmattan denna gången :)







På kvällen körde jag sprint och styrka därefter gick jag och Tobbe och åt på ett sushiställe nära hotellet. Vi beställde en Loveboat for two- en båt som innehöll en massa olika sorters sushi, chicken teryaki, sallad, friterade grönsaker och saltade bönor (inte bruna bönor utan grönsaksbönor). Mysfaktorn var hög eftersom det var mörkt ute och de hade en fin ljusslingebelysning. Efter det blev det sängen direkt eftersom jag var dödstrött!

Idag stod det hoppning på schemat. Benen var ganska tunga från gardagens träningar men det kändes okej. Tobbe var med som paparazi så lyckades få lite bilder också :)


Mellan hoppen bygger vi sandslott :)


Arizona!

Så var det dags för läggdags här i Arizona. Klockan står bara på 10.00 men vi ligger 3h efter NY-time så det är inte så konstigt man är trött. Efter att vi kom fram och checkat in på hotellet åkte vi till arenan och körde ett lätt träningspass.





Nu har vi varit och ätit på en Thairestaurang. Imorgon ringer alarmet tidigt för vi ska hinna med två pass. Blir förhoppningsvis en stund vid poolen också!


Monster & Bobster

Då var fyra dagar av Springbreak avklarade! Jag har inte hittat på så mycket; i lördags gick vi dock ut, vi var 7 svenskar, blev en riktigt skum kväll men det var kul :) Igår låg vi bara och degade och kollade film (Wall Street 2). Idag har jag och Andy sprungit backe. Man blev lagom trött- hej spykänsla! Sen har jag packat klart FÖR VI ÅKER TILL ARIZONA IMORGON. Temperaturen verkar ligga mellan 25-30 grader så det får bli att inhlandla en solkräm när vi kommer fram (den enda saken jag skulle komma ihåg att fixa idag som jag såklart glömde). Nu ska vi göra lite pannkakssmet så att vi kan äta pannkakor till frukost imorgon! Vaddå lyx!? Fifan xD på den Micke!


Sooooooooooooooool!


Thank God Its Friday

Fredag och Springbreak, kan det bli bättre? Körde sprint imorse och sen visade det sig att min lenda ektion för dagen var inställd. Ibland är man lucky :) Nu ska jag strax in till stan! Ska fixa mitt hår (färga) så får se om det blir mössa hädanefter eller inte... Sen blir det lite shopping!! Därefter ska jag möta Andrea, hennes syster Jonna och Jonnas kompis Malin och gå och äta på någon restaurang och sen blir det kanske bio! Inte en helt fel fredag ;)


Min inomhussäsong 10/11

Nu när inomhussäsongen är slut så tänkte jag att det skulle passa bra med en summering av säsongen. Min första tävling var redan den 1 dec och min sista var förra helgen i Boston. Jag tävlade sammanlagti 9 tävlingar (i längd) och såhär såg mina resultat ut:

6.06
5.99
5.86
6.05
5.78
6.24
6.09
5.91

Detta gav ett snitt på 6mi varje tävling! Är nog det bästa snittet jag haft på en säsong. Jag slog både mitt gamla inomhus och utomhuspers så jag kan inte vara annat än jättenöjd! Kvalade dessutom nästan in till Nationals, det krävdes tillslut 6.27 så det var riktigt nära! Nu är det snart dags för utesäsong här vilket känns jättekonstigt. Men det blir nog bra det med :) Bara att kötta!!!


På denna arena i Spanien satte jag mitt utepers (6.23) förra sommaren...

Släkten är bäst

Pappa åkte tyvärr hem igår, har varit jätteroligt att ha honom här på besök. Men om bara 42 dagar kommer mamma, Josefin och mormor och morfar och häslsar på!





:)

Solen skiner utanför fönstret- ser ut att bli en bra dag! Har min sista Midterm idag, sen så är det snart lov :)


Saknar!

Leave the World Behind

Usch! Tävlingen i Boston gick inte alls som jag ville :( Hade problem med ansatsen tävlingen igenom, jag som aldrig brukar ha det(?) men jag fick på hopp på 5.91 som räckte till en andraplats. Var ju inte riktigt vad jag tänkt mig men ibland går det bara inte. Sista tävlingen för inomhussäsongen. Tänkte summera min säsong i ett inlägg lite senare.




Söndagen tillbringade jag och pappa inne i Boston city. Boston bjöd på 15 grader och sol så det var nice!
Vi gick och kollade i stan och vandrade runt lite.






You can hang with me

Så var det dags att åka till Boston för andra gången dennna inomhussäsongen!
ECAC, Eastern College Athlantic Conference, heter tävlingen. Jag är seedad etta på 6.24 men det är 8 andra tjejer som hoppat över 6m så det blir en spännande tävling. Hoppas jag få på nån bra hopp för känslan i kroppen är väldigt bra!

Igårkväll blev det först pasta på en italiensk restaurang och därefter musikal. Jag gillar verkligen många av Green Days låtar så musikalen var väldigt bra :)

Desperado

Igår var jag på Jake's med pappa och Tobbe. De åt ribs och jag en köttbit! Mums :)



Har nyss haft sociologiprov och nu sitter jag och gör lite bokföringsuppgifter. Snart träning sen tar Tobbe och jag subwayn downtown för att käka med pappa och sen kolla på Green Day musikalen!


Saknar dig fast du står här mitt framför mig

Har precis kommit hem efter veckans hoppass. Vet inte om det var de nya spikskorna eller lösgodiset som gjorde det men det gick iaf jättebra :) Så nu taggar jag inför lördag!!!


Ett klassiskt hoppfoto!


Daddy is in town



Så har pappa kommit fram till NY. Hans flygresa kostade 1800 tor så det var ett riktigt kap! Som ni ser på bilden ovan hade han med sig en massa olika saker till mig :) Blev jätteglad för allt. Tack mamma och Josefin. Pappa åkte precis ner till stan, själv ska jag plugga inför mitt sociologiprov imorgon och äta svenskt godis till! Ikväll ska vi äta på Jake's, en favoritrestaurang för många som ligger här vid skolan. Eller vad säger du Malin? ;)

Tacotime

Nu ska jag sticka iväg och äta tacos i Dantes (tisdags-tradition denna terminen). Därefter är det dags för en 2,5h lång etiklektion, snark, men när lektionen är slut kommer pappa vara här!


Inte riktigt lika god tacos som hemma...

Nya spikes

Fick nya spikskor av coach idag så nu blir det förhoppningsvis lååååånga hopp till helgen :)


RSS 2.0