STORSJÖYRAN

 

Torsdag:  Oskar Linnros, Joel Alme, (Shout Out Louds), Maskinen

Fredag: Melissa Horn, Johnossi, Kent, Familjen!

Lördag: Winnerbäck, Hoffmaestro, Teddybears


PEPPEPPEPPEPPEPPEPPEPPEPPEPPEPPEPPEPPEPPEPPEPPEPPEPP!


M/S Pelle


Klüft till final



Carolina Klüft tystade alla tvivlare genom att ta sig till EM-final med 6.62 i ett tight längdkval. Härligt! Ser fram emot finalen som går imorgon 20.00.

It began in Malmö Stad

Uppe med tuppen idag! Lite saker som ska inhandlas inför morgondagens resa. Jag och Issa ska nämligen ta oss upp till Sthlm imorgon onsdag och därifrån åka till Östersund och Storsjöyran på torsdag!!!! Kommer bli sjukt kul med en massa grymma artister och en massa härliga människor :) ser vi fram emot.

Ska också  träna ett styrkepass idag och ikväll blir det förmodligen M/S Pelle. haha. Lång historia. Kanske blir det några bilder om jag kan lära mig hur man gör för att lägga upp dom :P

So long!

 

 


Vad vore livet utan en blogg?

Så var den startad. Min alldeles egna blogg. Det hade jag aldrig trott. Men man kan ju faktiskt ändra sig :) I och med min flytt till New York i höst så kände jag att en blogg kanske inte vore helt fel. Kan ju slå två flugor i en smäll. Jag själv kan få skriva av mig, samtidigt som mina nära och kära kan följa mig därborta ända in på skinnet. Kände för att småstarta bloggen lite såhär knappt en månad innan avfärd så jag kan försöka vara i någorlunda bloggform tills jag åker den 25 augusti. Jag hoppas att både ni och jag kommer ha det roligt på denna resa. Ciao!


RSS 2.0