Allt eller inget

Hej igen!

Helgen var jättetrevlig. Vi hade middag för Tobbe som fyllde år i fredags. Jag, Siri och Lissa hjälptes åt med maten som bestod av kötbullar med pasta, brunsås och lingonsylt och till efterrätt blev det morotskaka plus oatmealcookies vilket var riktigt smaskigt :) Så det var en mysig kväll i vår lägenhet. Älskar att bo i ov med Siri! :)


Tårta med 24 ljus i! (sorry för snoddbild emmy)

På lördagen var det tävlingsdags! Conference meet= en lagtävling, så jag skulle göra tre (!) grenar! Hade dock ingen kraft alls i kroppen :( så blev tre dåliga resultat (8.03 på 60m, 5.78 i längd och 11.36 i tresteg). Vann iaf längden och kom trea i tresteget. Både tjejerna och killarna kom trea i lagtävlingen, vet inte riktigt om det var bra eller dåligt ärligt talat. Vaknade dock upp idag med en förkylning så kroppen var nog inte direkt sugen på att tävla.

På kvällen var vi 15 pers som åt på restaurang vilket var en riktig höjdare. God mat och underbara vänner. Sen blev det direkt sängen för jag var helt slut :) Igår tog jag det bara lugnt också. Käkade brunch i locke's och sen pluggade jag lite. På kvällen kollade jag Toy Story 3 med Emmy, Lissa och John och åt popcorn och cookie cake plus morotskaka (hej freshman 15!). Så nu får jag gå på diet typ :)


GRATTIS!



Idag fyller världens bästa kille 24 år :)

Snow Day

Min första Snow Day på college! Det innebär att skolan är stängd = inga lektioner :)
Så nu blir det en lugn dag istället och sen har jag bara en lektion imorgon. Nice!


Run for your life

Tisdagar kommer nog bli min "jobbigaste" dag.

10.00 Hoppträning
12.20-2.20 Management
2.30 Styrka
6.15-9.05 Etik

Idag har jag också hunnit med att fixa böcker i alla ämnen utom ett, är sjukt va dyra vissa böcker är. Köpte 3 böcker för 3500 spänn idag så är riktigt glad att dom ingår i mitt stipendium :) Hade min managementklass för första gången idag och läraren verkade riktigt bra. Alla lärare verkar bra än så länge så hoppas min etiklärare också är bra :) Han har dock gett oss i läxa att läsa kapitel 1 till första lektionen vilket inte gör honom så populär just nu!

Gaaaaaaaah! De har tagit bort kanalen som GG och OTH går på här så kan inte se dom längre :( får bli att checka dom på datorn istället. Nu väntar lite skype och en etikbok!


Back at MC!

Har ju varit tillbaka exakt i två veckor idag men idag startade skolan igen.
Intersession, den tid vi i friidrottslaget var här, har varit jättekul :) Var så kul att träffa alla igen. Det har bara gått så fort. Jag har hunnit flytta till ov som är lägenheter så hej då till mitt lilla dormrum! Bor tillsammans med världens bästa roomie SIRI!! Lissa har också flyttat till ov så nu bor vi bara två dörrar ifrån varandra :) Så lite tid gick åt att flytta in annars har jag bl a tävlat två gånger, varit på Museum of Natural History, gått på bio och sett Love & Other Drugs, varit i stan och shoppat, gått på trackparty, varit på RnB bar och en massa annat kul. Har dock chillat ganska mycket. Har varit så skönt att bara inte göra någonting.

Idag var då första dagen i skolan vilket innebar uppstigning vid 8! Religion vid 9 som jag senare under dagen bytte mot bokföring. Därefter var det dags för dagens höjdpunkt: Marketing! Har världens roligaste lärare, har klassen tillsammans med en norsk kille och vi satt och skrattade igenom hela. Hartman måste upplevas för att göras rättvis! Efter ändring i mitt schema börjar jag kl 10 tre dagar i veckan, träning 10 en annan dag och min enda lektion vid 12 på fredag så kommer bli riktigt nice :)

Förlåt mig om det blev lite mycket text på en gång. Ska uppdatera så ofta jag kan nu. Nu är det snart dags för Gossip Girl säsongs premiär i East Hill!

Avslutar med en bild från förra helgens tävling. Hoppade 6.05 och sprang på 7.95 så jag var nöjd och glad :)


Du ser andra halvan av solen där den sjunker i väst

Så var jag tillbaka igen på MC :)
Känns lite konstigt men kommer nog komma in i det snabbt. Sen kommer Tobbe imorgon :) Tre långa veckor har det varit men nu ses vi snart igen! Skolan börjar inte förrän den 24 så det blir 1,5 vecka på skolan först.

Lovet var riktigt härligt. Var jättekul att va hemma och träffa alla. Har inte gjort så mycket annat förutom att träna så nu är batterierna laddade inför en ny termin och en inomhussäsong.



Blev rätt många timmar för mig och pappa med pusslet, men kul var det!


Träffade Anzi som var hemma på lovet :)


Bakade en massa cupcakes med Josefin!



Bye bye

Nu lyfter mitt plan till NY om några få timmar :)
Hejdå till Sverige för den här gången. Vi ses om några månader igen!

Tack alla som förgyllt mitt lov, ta hand om er när jag är borta :)


Jag siktar mot toppen så långt jag kan nå


Myspys






Har haft en mysig kväll med Josefin här hemma :)

2/1

Idag fyllde både morfar och farfar år! Grattis :)
Vi åt brunch på Kalk för att fira att Morfar fyllde 75 år. Fanns en massa mat bl a; äggröra, bacon, bullar, massor av pålägg, sill, ägg, lax, köttbullar, prinskorv, buffalo wings och såklart ett dessertbord ;) MUMS!


Födelsedagsgrisen!





Nyårsafton 2010







År 2010 avslutades här ute i Limhamn hemma hos Radmann. Blev en jätterolig kväll :)
Massor av god mat (efterrätten var RIKTIGT god) och trevligt umgänge!
Vid tolvslaget drog vi ner till Limhamns torg och kollade på fyrverkerier. Är det bara jag eller var det inte mycket mindre fyrverkerier i år? Efter det blev det en massa dans sen gick jag och Sara hem till mig när vi fått nog.
Tack alla för en trevlig kväll.

2011- Nu kör vi!

RSS 2.0