....

Hatar verkligen bloggsidan. Ofta alla sidor funkar utom just när jag ska ladda upp bilder :/
Jajja, har haft två klasser idag, psykologi och computer information system heter den, handlar typ om hur man letar upp information i olika system, svårt att förklara, verkar mycket roligare än det låter iaf för läraren förklarade allt väldigt bra.

Var med Andrea och solade lite innan eftersom här är så sjukt varmt.. Vi låg först lite i parken här bredvid skolan sen gick vi in på nån community pool som ligger i parken vilket var riktigt skönt. Kan dock inte bada pga tatueringen men vi satt och svalkade oss i poolen, riktigt nice! Nu är det möte med trackteamet vid 4 sen har jag en english class 4.40-6.05 sen är det slut för dan :) imorgon börjar jag inte förrän 1.35 så blir väll kanske lite solning, fixa amerikanskt abonnemang till min mobil och hämta ut nån bok till som vi skulle ha.

 

Molsson.student

Funkar inte att lägga upp bilder på bloggen :( vet inte varför men får hitta nån teknisk person som kan hjälpa mig. Nu har jag haft tre lektioner; psykologi, historia och matte. Har inte hunnit ta in så mycket men det verkar helt okej, inte översvårt men man får nog kämpa lite. Lärarn i matte var nån äldre dam med som snackade engelska med riktigt mycket rysk brytning. Lite svårt o förstå när hon förklarade talen men när man räknade själv gick det bra :)

Har varit och hämtat alla mina böcker.. Shit! Får lite panik på dom, måste komma ihåg att lägga in en bild pådom sen när det funkar, värsta stapeln typ. De kostade sammanlagt 5000 så hyfsat skönt att få dom. Helt galet att böcker kan va så dyrt och sen har du dom bara 1 termin!

Har varit hos skolsyster också och kollat blodtryck, vikt, längd och sånt. Fick också ta en spruta, men efter tatueringen klarar jag det galant! haha :)

Nu är det nån bbq ute på skolgården så får väll se vad som händer ikväll. Har psykologi 8 imorgonbitti (har det 3 dagar i veckan, annars sovmorgon!) så blir väll att hitta på nått på skolan.

 

Försöker lägga in bilder då och då eftersom det är riktigt tråkigt med bara text. Men ni får nöja er med det sålänge. Skriv gärna och fråga om ni undrar nått :) roligt o få kommentarer. Nu är mamma strax påväg hem till Sverige så tillägnar en lite rad till henne, världens bästa mamma <3


First day in school

Nu är äntligen mitt internet igång! Så nu kan jag uppdatera liite oftare. Har precis varit på min första lektion, psykologi. Läraren verkade rätt chill, men fick nått liten stnecil att göra till torsdag så lär behöva få tag på böcker nu snart så jag hänger med :) Annars funkar allt bra här. Det är riktigt varmt, över 30 grader så det är hyfsat varmt i klassrummen men som tur är har vi AC på rummet så här är svalt och skönt. Träffade min roomie, Maggie, igår (äntligen) och hon verkar jättesnäll. Skönt o ha nån som kan hjälpa en med allt såhär i början. Jag trivs bra i vårt rum, ska lägga upp nån bilder idag. Först bodde jag 3 nätter på hotell med mamma mitt på Manhattan. Vi har gjort en massa roliga saker; gått i China Town och gjort en del fynd där, åkt sån turistbuss på kvällen vilket var mycket roligare än jag trodde. Har shoppat lite saker, hehe =) Måste ju ha lite nytt nu när jag börjar skolan. Ska iväg till skolsyster nu och fixa nått för min nästa lektion är inte förrän halv 2 så har värsta hålan nu. Hörs sen!

MC

hej! sitter i bibblan under en orientationrast sa hinner inte skriva sa mkt. men allt e bra med mig och det verkar riktigt bra har. skriver mer nar allt fixat sig med internet :)

bästa vänner















JSM!

Sitter i Karlstad och chillar på hotelletnu bara. Senare idag är det dags att tävla! Halv fem är det min tur att hoppa så långt som möjligt:)

TÖÖÖÖNT


Det är tänt hos Kent ikväll

Livet leker! Har världens bästa familj och kompisar. Har köpt en systemkamera för pengar jag fått i 20-årspresent så nu kanske det blir lite fler foton här på bloggen.

So long! Nu drar jag och ska se KENT!!!!! whoopi. Ibland är livet perfekt :)


3 veckor

Idag är det exakt tre veckor till jag åker iväg! Åker dock inte ensam, mamma kommer åka med mig och vara i NY i 6 dagar. Detta känns verkligen jätteskönt <3

Tävlingen igår gick helt okej. Blev 5.84 efter en lite jobbig inledning med två tramp. Känner att det bara kan bli bättre till JSM och SM som är nästa helg och nästnästa. Hoppas jag kan avsluta säsongen på ett snyggt sätt :)
Idag har jag umgåtts med Johanna. Vi har tränat, käkat gott, kollat film och snackat, snackat, snackat. Kort sagt: haft kul!

 


Seize the day

Mycket som händer om dagarna nu. Inte långt till jag åker nu, mycket att fixa man vill ju hinna med att träffa alla och så. Igår var jag och fikad med Malin (Marmbrandt) som är här i Malmö på besök i och med tävlingen idag. Hon går ju redan på skolan jag ska börja på i USA så nu vet man lite vad som väntar. En riktigt härlig tjej!

Sen var vi hemma hos Petter och lagade lite mat och hade det mysigt på kvällen.
Ikväll ska jag tävla här på hemmaplan i Malmö, inte ofta det händer så det ska bli kul! Får kanske dock ha lite överseende med resultatet eftersom jag var borta i förra veckan, men kul ska det bli! Sen får jag besök av Johanna Froode som ska sova hos mig inatt. Jättekul! Vi har alltid lika roligt ihop och mycket att prata om.


Dags att tagga till snart! På med hörlurarna och nått med Familjen så blir man extra skuttig!


 



Campingliv 2.0

Vi har levt i gummistövlar, umgåtts med en massa sköna norrlänningar 24/7, vågat-vägra-campingdusch, skrikit oss hesa, åkt tåg i 20h, sagt att vi är från Skåne femtioelva gånger (eller de flesta har fattat det på dialekten), hört Justin Bieber på repeat i 3 dagar, släpat på ett tält och självklart: SETT EN SJUKT MASSA UNDERBARA ARTISTER!

Storsjöyran -10 har varit helt underbar :)


RSS 2.0