Tävling

Längsta tävlingen på länge, men det gick bra till slut =) Började med att jag och coach gick in på arenan och redan då var det väldigt mkt folk på läktarna som hejade och skrek så jag blev direkt sugen på att tävla. Det blåste mycket fram och tillbaka så var lite svårt med ansatsen men man fick stå och vänta så vinden lugnade ner sig. Jag började med 5.95 vilket var väldigt bra, en perfekt start alltså. I andra blev det 5.90 vilket också kändes bra. Men efter det började det regna. 3:e hoppet blev 5.87 men efter det avbröt de tävlingen eftersom det började blixtra och åska. Vi fick gå in och sitta och vänta i en gympasal. 1,5h senare var det dags att fortsätta tävlingen, nu hade det dock slutat blåsa så mina tredje och fjärde hopp blev bakom plankan men ändå över 5.80. I sista tryckte jag på lite extra och fick på en bra plankträff och 6.12! Slutade 3:a i tävlingen så det var jättekul =) Vinnaren var ett monster som hoppade 6.69!!! Grymt bra!

 

 


Penn Relays

Två timmar kvar till tävlingsstart! Vädret verkar bra och från vad jag ser från mitt fönster så ser arenan riktigt mäktig ut :) Håll tummarna för mig!




Philly

Ligger på hotellet och slappar inför morgondagens tävling- PENN RELAYS. 12.00 ska jag hoppa. Vi är 12 tjejer som hoppar i "A-gruppen" och jag är rankad 8:a som anmäld på 6m så nu får jag se till att hoppa långt :) Har precis skypat lite med Tobbe (var ju ändå 3h sen vi sågs) och nu ligger jag och äter mackor med philadelphia cream cheese på här i min bauta säng! Är bara jag och coach här än men imorgon kommer lite fler och förhoppningsvis ska Tobbe springa sitt förstaa 10000m lopp om han känner sig bättre från sin förkylning.

Internet är riktigt segt så vi får se om det blir några bilder. Ska bo här ändå till på lördag då jag ska springa stafett på nån annan tävling här i närheten. Har Urban Outfitters 100m från hotellet och där kan man lätt döda lite tid!

Barcaaaaaaaaa

Den 16-22 juni kommer jag spendera med älsklingen i Barcelona! Wiiiiiiiiiiie :)


Beta Gamma Sigma

Igår var jag med Tobbe på hans induction till en honor society här på skolan, Beta Gamma Sigma, där det krävs att man har ett visst betygssnitt för att komma med. Det var middag och därefter startade cermonin. Mallan som är här på besök nu blev också inducted :)




Tobbe, Malin och Roman (kastare i laget)






The Malins


Världens bästa pojkvän =)


På vägen hem hittade vi en orm på gatan!


Påskhelgen

MSpenderade hela helgen downtown så har varit lite tomt i bloggen men nu är jag tillbaka, lite iaf.
Vi har hunnit med en massa bl a gått på gospelshow, shoppat en massa, åkt turistbuss och ätit på en massa goda restauranger :) Har varit en jätterolig helg!

¨
Middag på TGIF


Busstur på Manhattan






Kollat på den årliga Påskparaden!






Myst i Central Park :)


Gospel

 


Smygstart på påsken

Idag kom mamma, Josefin, morfar och mormor upp till MC och hälsade på =) de hade med sig ett jättestort påskägg med en massa smarrigt, flera böcker/tidningar, schampoo/balsam och lite annat behövligt, LASSE-biljett!, havregyrn & lingonsylt och PÅSKMUST. Blev superglad! Fick också en massa saker av pappa, tack <3 bl a en film som hette Love in Manhattan, pengar (blir ju mycket shopping nu), kordsordstidning och choklad.


Meeeeeeega ägget (ser större ut i verkligheten!)

Var och kollade min postfack och hade fått ett jättefint påskkort av Mette. Tack vännen blev så glad när jag såg det :) Inte långt kvar tills vi ses nu!



Visad "ligan" lite runt på skolan, i OV och sen kollade de när jag tränade på VCP track idag.


On our way....


Körde lite stafettväxlingar...


...och det gällde att hålla tungan rätt i mun!


Tur vi hade Josefin som fotograf annars hade det inte blivit många bilder!

Sen gick vi och åt en god middag på Jake's och då joinade Tobbe oss :)



Nu ska jag dricka en Naked Smoothie-supergoda! Imorgon väntar marknadsföring vid 10 sen ska jag träna och därefter åker jag in till stan. Wohoooooooooo!!!


Tomorrow never comes

Har precis kollat klart det senaste avsnittet på GG, har saknat det nu när det varit uppehåll. Blev dock riktigt besviken på Chucks nya frisyr :( Annars har det varit den skönaste kvällen på länge. Läste bara 15 sidor i min bok som vi läser inför vårt Research Paper i sociologin, sedan har jag bara chillat på rummet. Imorgon har jag bara två lektioner så slutar vid 1.15 och vid 2 kommer ligan hit!!!

 


US and A :)


Time after time

Idag kommer mamma, Josefin, mormor och morfar hit till NY! Imorgon kommer de hit upp till skolan och kollar runt lite :) längtar! Fick precis ett sms att de är i stan nu. JAG VILL OCKSÅ! Har tyvärr nightclass vid 6 som jag måste gå på :( grrrrrr!


De fyra från höger är på besök i NY nu =)

Sammanfattning av helgen

Lördagen bestod utav tävling. Skulle hoppa längd och tresteg. När vi kommer till arenan och går ut ur bussen möts vi av en grå himmel och en iskall vind. "Tävlingsoutfiten" bestod utav långärmat, långtights och vantar. En vind på 5-6m/s i ryggen hjälpte inte mycket när vaderna började krampa utav kyla och när man inte kunde känna tårna längre. Kändes helt sjukt att tävla i de förhållandena så mitt slutresultat 5.75 finns det inte så mycket att säga om. Kändes konstigt nog bra i kroppen, så hoppas det blir lite varmare nu för nu börjar formen komma (låter kanske inte som det men ändå). När det var dags för trestegstävlingen öppnade sig hela himmeln och det började ösregna. Man var ju lagom sugen på det då. Funktionärerna hade dock lite problem. De skulle göra en extraplanka men varken krita eller tejpning funkade pga vädret. Det slutade iaf med att vi fick hoppa över (hihi) tresteget och sprang in och satte oss i bussen och väntade på stackarna som var tvugna att springa.
Lördag kväll bestod bara utav filmtittning här i OV (Annapolis) medan regnet fortsatte att ösa ner.

Hela söndagen spenderade jag och Tobbe i stan. Gick först runt och kollade i några affärer. Hittade en tröja på Urban Outfitters som jag kollat in på hemsidan. Gillar den riktigt mycket :)



Därefter gick vi en sväng förbi Magnolia Bakery i Greenwitch Village och sedan blev det en liten påse godis inhlandlat på den nya svenska godisaffären Sockerbit som öppnat här i NY. Så vi gick och mumsade på godis och myste.

 


Vi gick förbi ett staket där barn hade gjort lermålningar till minne utav offren som dog 9/11.



Nu på kvällen har jag bara pluggat och fixat. Nu är det dags för det obligatoriska kvällsmålet!


Tråååååk

Usch :( Vaknade precis upp efter en liten tupplur. Har gått och blivit förkyld och har inte alls mått bra idag. Segt för imorgon ska jag tävla i längd och 3-steg. Bussen går från skolan 07.30 så det blir att lägga sig tidigt ikväll. Orkar inte bli sjuk nu!

På tisdag landar mamma, josefin, mormor och morfar här i NY så nästa vecka är fullspäckad med roliga saker! Vi är lediga från skolan nästa fredag och måndagen därefter så det blir nog några nätter på hotell :) Sitter och håller tummarna för Tobbe som snart springer 5000m. Heja heja!


Fick lite bilder av Micke i veckan så här har ni en från Arizona


Welcome to my life

Igår fyllde Maria 22 så det blev lite firande tårtätande på kvällen! Hon hade gjort en jordgubbstårta som var sjuuuukt god. Saknade sommaren när jag åt den. Maria är btw världens bästa i köket om jag inte nämnt det innan, allt hon lagar smakar gudomligt. Därefter blev det ett par timmars accountingpluggande inför morgondagens prov. När vi skulle sova var det världens oväder, det blixtrade en massa så det var tur att hela "familjen" var här :) haha.

Här skulle "familjefotot" varit men det funkade inte att ladda upp bilder :@

Imorse gick jag upp tidigare för att plugga eftersom jag märkte att det behövdes igårkväll. Skola därefter, sedan skypade jag med Linda och tränade och nu har jag käkat och ska snart till bibblan. Ska träffa min Marketinggrupp för att gå igenom vårt projekt, om man nu kan kalla det det. Sen blir det pluggparty all night long. Men efter imorgon har jag inget jobbigt att plugga på ett tag!!


Will you catch me when I fall?

Nu är jag tillbaka igen. Har haft mycket att göra; hade inlämning av en observation note i psykologin idag, ska ha managementprov imorgon och accountingprov på torsdag men därefter lättar det så får nog en hyfsat pluggfri helg. Idag sprang jag intervaller ute på banan i linne och sporttop! Riktigt nice :)

Ja vad hände då i helgen? Började med att jag tävlade på lördagen. Världens sämsta tävling. Förstår inte vad vi gjorde där för ingenting var bra. Motståndet var typ obefintligt i de flesta grenarna. Har aldrig tävlat på en tävling med så dåliga funktionärer. Tävlingen sätter igång 30min efter utsatt starttid för funktionärerna dyker upp efter 20min och sen går vissa av dom iväg (på toa, kolla lite på tävlingen eller vad de nu ville göra). Dessutom så var de tvugna att dela upp max 20 pers i två flighter och såklart var jag och Andrea i andra flighten så det tog 1h till innan vi fick hoppa. 10 pers x 3 hopp var = en timme för funtionärerna. Fråga mig inte vad de höll på med...............

Man var ju lagom sugen att börja hoppa efter nästan 1,5h väntan :S
Till finalen var vi sedan tvugna att vänta på folk igen som häll på med andra grenar. 20min senare var det jag, Andrea och en till tjej som hoppade finalen. Tog 5min. Kul! Förlåt om jag låter bitter men det var verkligen inte kul att hoppa alls. Blev 5.82 för mig som bäst om någon vill veta :) Efter sprang Andrea och jag lite 60 back-to-backs och körde mage. Sen fick jag massage av vår trainer och kollade lite när de andra tävlade. Fick en skön bränna efter en dag i solen också! Jag lyckades få skjuss tillbaka till skolan så jag var hemma tidigt vilket var skönt. Tog en välbehövlig nap.

På kvällen taggade vi inför Jay Sean. Fick dock vänta en timme på att han kom upp på scen så vi drog efter 4 låtar. Men förbandet och speciellt dj:n var kul innan! Dansparty i Draddy =) Därefter drog vi till track house där det var fullsmockat med folk. Dansade och minglade lite innan det var dags för en BB (läs: Belly Boomer aka världens godaste macka) och därefter väntade sängen.

På söndagen vaknade jag efter 10h skön sömn och pluggade nästan hela dagen. Så kul hade jag det..

Tänk om jag ångrar mig och sen ångrar mig igen



Time to leave!

Busy Saturday

Tävlade idag på en liten tävling i New Jersey. Var det värsta jag varit med om!!! Sämst organiserade tävlingen någonsin! Hoppade 5.82 så det var okej. Berättar mer om det imorgon för nu ska jag göra mig redo för ikväll. Jay Sean (Down-killen) väntar, han ska uppträda på skolan, sen ska vi dra vidare till track house för en massa dans och en fortsatt galenkväll =)


Bild från förra trackhousepartyt!


Pluggparty i Bibblan

Har spenderat kvallen i bibblan och pluggat med Tobbe och Micke. Sitter och sippar pa en f'real Strwberry Banana Smoothie som Micke kopte till mig (han har 200 acds=1500kr att handla for i dantes som ar en av restaurangerna/affarerna har). MOMZ!





Det var Bbq on the quad innan ikvall ;) Micke fyller dessutom 21 ar idag (GRATTIS) sa vi kopte nagra fina ballonger till honom. Fodelsadagsgrisen, Andrea och Toris briljerade i Mamma Mia med sina coola heliumroster. Filmade med Andreas kamera sa hoppas hon lagger upp klippet pa sin blogg!

:D:D:D:D

Yeeeey! Sitter i bibblan och ska plugga men sag precis att LASSA SKA UT PA TURNE I HOST!!!!!
Detta gjorde min dag!


Vart var Obama?

I söndags åkte då jag och Tobbe till USA:s huvudstad Washington D.C. Klockan ringde 5 på morgonen för bussen gick från Penn Station 7.30 och vi skulle laga mat som vi skulle äta på bussresan (vaddå spara tid!?) som tog fyra timmar. När vi kom fram var det direkt på det. Vi började med att gå till National Archives. Där kan man kolla på Declaration of Independence, Bill of Rights och The Constitution. Många gamla dokument men det var kul att se. Dock var de lite svåra att tyda, de är ju ändå x antal hundra år gamla! Tyvärr fick man inte ta några foton inne i byggnaden men fick ett på Tobbe utanför :)



Därefter gick vi runt i parken där man kan se en massa olika saker; Vita Huset, Jefferson Memorial, Washington Monument, Lincoln Memorial, WWII Memorial och Korean Veteran Memorial. Snacka om att jag var trött efter 4 timmars konstant gående utan mat (fotade lite då och då men annars var det fullt ös). Sista timmen var jag nog världens gnälligaste men det löste sig när vi hittade en McDonald's vagn!


Jag utanför Vita Huset. Skulle hälsa från Obama till er alla därhemma i SWE!




Washington Monument


WWII Minnesplatsen i bakgrunden


Koreans Veterans Wall.

När vi hade fått i oss lite mat gick vi och kollade in the Air and Space Museum. Här kollade vi på en massa flygplan och raketer mm. Vi avslutade besöket med en tur i en simulator. Tobbe var pilot och jag skulle skjuta. Blev inte så mycket skjutet, vi åkte mest runt ;) haha. Fast jag lyckades träffa ett plan.  Men det var kul iaf! Efter det var det dags för oss att åka hem. En kort men intensiv dag i Washington var slut. Vi var inte hemma förrän ett på natten på skolan så vi var inte lite trötta. Men jag rekommenderar verkligen ett besök i Washington!


Washington D.C

 

Igår åkte jag och Tobbe till Washington och spenderade dagen där. Skriver mer om det senare för nu är det strax träningsdags!


Crash and burn

Så var kvällsmålet (ett ägg och gröt) uppätet och sängen väntar :) Dagens höjdpunkt var vårt hoppas där Mecca hade fixat ett foto på Tobbe och satt på en kon som han satte i slutet av gropen. Hahaha, dog typ av skratt. Ska försöka ta en bild av det imorgon om jag kommer ihåg. Fast våra konstiga övningar verkar ju funka för än så länge har det gått bra för mig här....

RSS 2.0