New week

Min Sociologilektion var inställd för idag så slutade tidigt idag. Imorgon kommer pappa :) Blir ett späckat schema denna vecka:

Tis: Managementprov + pappa kommer på kvällen
Ons: Kanske basket på kvällen
Tors: Sociologiprov + middag och Green Day musikal
Fre: Åka till Boston :)
Lör: Tävla!
Sön: Gå och kolla lite i Boston + åka hem till NY
Mån: Marknadsföringsprov + pappa åker hem :(


Bild från när vi besökte NY i april förra året

Just Live Your Life

Igår var det en aktiv dag. Först åkte jag, Siri, Emmy, Micke och vår svenska recruit Lisa Lantz in till stan för att gå på Alice's Tea Cup, ett mysigt café som ligger på Upper East Side. Jag åt en jättegod soppa och sen blev det en blueberry scone(s), fick ta med min Chocolate and Coconut scones hem för det var riktigt mäkitigt. Men så gott! Gick igenom Central Park först så blev en rejäl promenad. Därefter var det snabbt hem och byta om och fixa sig inför kvällens happening: Drag Queen Bar. Var riktigt kul! Käkade och kollade show sen blev det taxi hem till the Bronx. Idag blir det bara plugg och skype :)
















Ibland blir man rädd...


Sökes: Värme

Vill ha lite värme just nu. Eller i alla fall lite sol. Men snart åker vi till Arizonaaa!


Post :)



Gick till min mailbox idag och hittade två kort!
Ett från Ellan (och Jonatan) som är i Australien och lever livet :) Tack gumman!
Och ett från mormor och morfar där de gratulerade mig till mitt nya pers i längd. Tack så mycket, blev verkligen glad att läsa kortet. Mormor och morfar ska komma och hälsa på i april så inte länge tills jag ser dom igen.
Det är så kul varje gång man får någonting från vänner/familj. Bara 5 dagar kvar till pappa kommer!

snyggast.se


Idag e en vanlig dag

Kanns som att helgen ar nara nu aven om det bara ar onsdag. Har bara lite smatt att plugga och inga jobbiga saker som maste fixas. Livet flyter pa bra! Igar fyllde Siri 25 sa vi hade ice cream party! Kul att sa manga fran laget kom och det var riktigt gott.

Nasta tavling blir nasta helg igen den 5 mars, da det ar dags for ECAC i Boston! Inomhussasongens hojdpunkt. Pappa ska ocksa folja med och bo med oss sa kommer bli riktigt kul. Sa finslipar formen nu for det ar dar jag vill hoppa langt :)

Bara 2,5 veckor kvar i skolan innan vi har SPRINGBREAK!!! Da blir det Arizona med laget. Sitter och kollar bikinis pa Victorias secrets hemsida men kan inte riktigt bestamma mig... Marker att inlagget blev lite osammanhangande men nu ar det strax lunchdags och darefter bokforing och sociologi och efter det blir det ansatstraning.

So long!

Jump!

I fredags var det då dags för våran conference. Vi tjejer förlorade tyvärr men killarna vann :)
För mig blev det en intensiv kväll! Började med att hoppa ett tresteg som blev 11.78! Kunde stå över de andra hoppen och slutade ändå som vinnare :) Därefter var det dags för 55m, tog mig till final där jag blev 7a på 7.42 (säger kanske inte så mycket). Längden var försenad så det blev tyvärr 200m före. Persade på 200 med 25.96!! Var dock död efter loppen men då var det dags för längd 10min senare. Fick till 5.86 i första så jag var jätteglad :) Stod sedan över alla hopp men i 5e blev jag sugen på att hoppa och det blev 6.09! Hade aldrig kunnat gissa att jag kunde hoppa så långt efter alla de andra grenarna. Var dessutom ett nytt Meet Recird. Jag är verkligen supernöjd, speciellt med längden. Känner att jag är i jättebra form så längtar till ECAC nu. Jag fick dessutom utmärkelsen 'Most Outstanding Performance Field Events' så jag var superglad efter. Tråkigt att vi förlorar året jag kommer hit men jag var jätteglad över mina egna prestationer.

I längden tog vi top 1-4 plus tjundeplatsen. Både Andrea och Siri hoppade jättebra och tävlingen blev så mycket roligare för att de var med! Har man roligt tror jag man presterar så mycket bättre :)




Tobbe sprang jättebra. Nytt pers och tävlingsrekord :)


Ass Coach Kevin (för dagen), Lissa och Ass Coach Elliot


Glada/ledsna miner vid prisutdelningen


Let's Go Jaspers




MAAC

Imorgon är det dags för MAAC (Metro Atlantic Athletic Conference) vilket är vår skolas viktigaste lagtävling för säsongen. I lagtävlingen för oss tjejer är det topp 8 som tar poäng den som vinner får  10 poäng sen går är det 8-6-5-4-3-2-1. Detta är ju tävlingen coacherna sett fram emot under hela året och i år ser det ut att bli riktigt tight. Enligt kalkylen står det mellan oss och St Peters. Jag är anmäld i fyra grenar så blir en intensiv kväll. Såhär ser mitt program ut:

5.15 Tresteg
6.10 55m Försök
6.50 55m Final (förhoppningsvis!)
7.00 Längdhopp
7.45 200m


Förhoppningsvis får jag på bra hopp i längden och tresteget så jag inte behöver göra så många hopp. Andreas föräldrar är här och hejar och Malin kommer va där så vi kommer ha bra stöd! Håll nu tummarna för oss ni därhemma. GO JASPERS!


Chokolada, vill du ha da?


Diddy


Junior


Presentbordet :)

Har fått två nya familjemedlemmar genom apan Diddy och björnen (?) Junior. Tog ett foto på nästan alla saker jag fick på Valentines Day. Choklad säger jag bara :)


Världens bästa kille!

Igår var det ju Valentine's Day och som alla ni därhemma säkert förstår är det ju alltid så överdrivet här i USA, men det är kul! Min underbara pojkvän överraskade mig med en massa saker under hela dagen så nu har jag:

- 7 hjärtformade chokladaskar
- En stor hjärtformad chokladask
- En hjärtballong!
- Ett megakort
- Ett diplom som intygar att jag är 'the one for him'
- En söt mugg med hjärtan på som en liten björn (som vi kallar Junior) satt i
- En chokladko
- En ros :)
- Massa smågodispåsar
- En stor chokladpussmun
- Hade en massa små chokladhjärtan med de har Siri ätit upp ;) haha skojja!

Tror det var allt!!! Snacka om att han vill att jag ska bli större haha. Okej måste berätta historian bakom allt. På morgonen när jag gjorde mig färdig till skolan så knackade det på dörren, där står RA Marty (han som har hand om våningen jag bor på) och räcker fram en ros och en choklad och säger "This is from Tobey". Jag blev lite paff där :) Sen när jag kom till första lektionen räckte Toris fram en chokladpussmun och sa "En slängkyss från Tobbe". När lektionen sedan var slut så gav Micke mig en chokladask och sa "Jag älskar dig... alltså det är från Tobbe om du inte förstod det" haha :) Så hela dagen fick jag lite olika saker med kärleksförklaringar från våra kompisar. När jag sedan kom tillbaka till rummet var det fullt med en massa saker i hela mitt hörn. Blev så himla glad. Love you!


Lite av sakerna jag fick!

Har inte tagit foto på allt än, får göra det imorgon för nu är det strax läggdags.
Natti natti :)


Hej och hå!

Har börjat hända lite saker i skolan nu. Hade en etikuppsats som skulle lämnas igår och imorgon har jag prov i bokföring och inlämning av en observation note i sociologi. På fredag är det MAAC (våran conferense-lagtävling) så då blir det mycket att göra! Skriver lite mer om MAAC i ett senare inlägg :)

Ska på sociologilektion snart sen har vår snälla lärare i bokföring en review timme inför provet imorgon och sen är det träning. Ska kolla ansatsen i längd och tresteg så blir ett ganska lugnt pass.

Ikväll blir det en massa pluggande :) jippie!


Bilden har inget med texten att göra. Haha.


Happy Valentine's Day!

Glad alla-hjärtans-dag allihopa!
Min dag har inte kunnat vara bättre än så länge; solen skiner, Malin är på besök och så har jag världens underbaraste pojkvän (ni får se sen).


Choklaaaaad

Idag har jag varit nere i stan och käkat med Emmy och Micke. Vi drog till Max Brenner aka THE chocolate restaurant. Första gången jag var där men har hört mycket gott om den så idag var det dags! Började med en smaskig Clubsandwich, den var riktigt god, sen delade vi tre på en chokladpizza :) En perfekt middag med ett trevligt sällskap. Hann dessutom in en snabb sväng på Forever 21 för att utöka öronhängesförrådet och inhandla en ny sjal!








Pizza med smält ljus- och vitchoklad plus marshmallows!

Boston Time

Nu drar vi strax till Boston för att tävla!

Hej så länge :)


En vanlig dag

Sitter i bibblan och printar ut lite papper mellan min marknadsforing och bokforingslektion. Ska strax ga och ata lunch :) stod lite skrivet om mig pa www.friidrott.se dar de lankade till varan idrottshemsida pa skolan dar man hittar en video pa mina tva basta hopp fran igar och en liten intervju med mig :) Imorgon aker vi till Boston for tavling sa skolveckan ar snart over!

Ge mig sommarsnö


6.24!!!!!!!

Slog mitt inomhuspers rejält på tävlingen! Plus mitt utomhuspers med en cm.
Kändes jättebra i kroppen idag, blev nog bra med lite vila förra veckan ändå :)
Hade bästa hoppserien typ: 5.93, tramp, 5.96, 6.05, 6.14 och så till sist 6.24!!!
Draddy Gymnasium = BÄST (iaf för längd!)


Taggade Jaspersgirls inför tävlingen


American Idiot

Igår bokade pappa biljetter till oss två och Tobbe till Green Day musikalen som vi ska se när han kommer hit om tre veckor!




Gossip Girl för hela slanten!

Hela mitt liv blev just nu bättre (okej överdrev kanske lite där). Letade precis runt bland kanalerna på vår tv här hemma, första gången jag rör den, och fann kanalen som visar Gossip Girl och One Tree Hill. Trodde de hade tagit bort den kanalen! Så nu är måndagskvällarna räddade :)


Ögongodis!


Central Park











Central Park en vacker februaridag :)

Super Bowl Sunday



Idag är det årets idrotts-happening här i USA nämligen SUPER BOOOOOOOWL.
Jag har aldrig sett det så måste ju såklart passa på när jag är här :)
Detta ska vi se i Track House. Lär nog inte se hela matchen men en stund iaf.
Innan det ska vi till Central Park och gå en promenadi det fina vädret, mys!

Friday I'm in love

Älskar fredagar :) Skulle egentligen tävlat men har varit sjuk nästan hela veckan så det blev inget med det! Nu ska jag istället ha en lektion (management) och sen träna. Ikväll ska jag och Tobbe på bio och se Little Fockers.


Overlook 2H




Nu har jag fått upp allt i nya lägenheten! Gårkvällens projekt var att få upp fotona som ni ser på väggen. Tyckte resultatet blev jättebra :) Kom på att jag glömt och visa för er hur jag bor nu.


Vardagsrummet (vi har en extrasäng så det är bara att komma och hälsa på!)


Siris del av sovrummet



Inställda lektioner!

2 av mina 3 lektioner var inställda idag så det var jätteskönt. Är fortfarande förkyld så skönt att bara kunna va hemma och slappa :) Vad ska man göra när man inte tränar eller går i skolan (och kroppen inte är på superhumör för att göra nått speciellt)? Har redan gjort min bokföringsläxa och nu tänkte jag titta på en film :)


Dunderförkyld :(



Inte ofta man ser mig i glasögon hela dagen men idag så..

RSS 2.0